ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

АПАЗ продължава безплатни прегледи по проект „Кажи НЕ на страха, попитай специалист“, която се провежда от 2018г. насам. Кампанията е насочена за пациенти с установен Псориазис, като поредният град в който тя се провежда е гр. Стара Загора. За да се явят пациентите на безплатен преглед, те ще трябва да бъдат с поставена диагноза Псориазис. Лекарят, извършващ безплатните прегледи ще бъде д-р Виолина Тодева специалист по дерматология и венериология. Кабинетът за прегледи се намира в Стара Загора ул. „Георги Кюмюрев“ 14. Прегледите ще се извършват от 1 септември до 30 септември. Линията за записване за прегледи е отворена всеки ден от 10:00 до 17:00ч. на тел. 0876 303 400.

 

Допълнителна информация за д-р Виолина Тодева:

Д-р Виолина Тодева е специалист по кожни и венерически болести. С дерматологични проблеми се занимава от 2006 г. През годините развива професионалните си умения, като посещава множество симпозиуми, семинари, уебинари и практически курсове. Взема участия в кампании, свързани с профилактика и повишаване на информираността на различни кожни заболявания.
Д-р Тодева е и ръководител на екип, който през 2018 г. създава първото в България практично и напълно безплатно онлайн приложение за проверка на симптоми и изследвания. Ежедневно продължава да надгражда своя професионален опит и умения.
Д-р Виолина Тодева проследява състоянието на пациенти с диагноза Псориазис. За нея комуникацията с пациентите и доброто отношение са на първо място.
Също така публикува научни статии в периодични издания на български и чуждестранни издателства и сайтове. Взима активно участие в български и международни научни форуми с доклади и постерни презентации. Д-р Тодева е участвала в два спечелени научни проекти за дерматоалергологични заболявания при различни рискови групи и медицински работници и е стипендиант на Витилиго мастерския клас за България.

https://todeva.com/