АПАЗ продължава безплатни прегледи по проект „Кажи НЕ на страха, попитай специалист“, която се провежда от 2018г. насам. Кампанията е насочена за пациенти с установен Псориазис, като поредният град в който тя се провежда е гр. Бургас. За да се явят пациентите на безплатен преглед, те ще трябва да бъдат с поставена диагноза Псориазис. Лекарят, извършващ безплатните прегледи ще бъде д-р Милена Зъбова специалист по дерматология. Кабинетът за прегледи се намира в гр. Бургас к-с. „Меден рудник“ бл.185. Прегледите ще се извършват от 1 май. Линията за записване за прегледи е отворена всеки ден от 10:00 до 17:00ч. на тел. 0876 303 400.

 

Допълнителна информация за д-р Милена Зъбова:
Д-р Милена Зъбова е специалист дерматолог в гр.Бургас с над 10 години опит. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество.
Завършва Медицински университет Пловдив през 2001г. Своята специалност Дерматология и венерология придобива през 2008 г. след специализация към Клиника по кожни ивенерически болести към Медицински университет Пловдив.
От 2008 г. до момента д-р Зъбова има самостоятелна практика като специалист дерматолог в Бургас.
Д-р Зъбова е член на Български лекарски съюз, Дружество по естетична дерматология, Българска асоциация на естетичните дерматолози, Българското дерматологично дружество и Сдружение частнопрактикуващи дерматовенеролози.
Взима участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.