ГОРЕЩА ЛИНИЯ НА НАЦИОНАЛНА ПАЦИЕНТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ:
0700 10 515
*на цената на един градски разговор
Назад « Новини
Запиши се за безплатен преглед при Псориазис за гр. Стара Загора

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

 

АПАЗ продължава безплатни прегледи по проект „Кажи НЕ на страха, попитай специалист“, която се провежда от 2018г. насам. Кампанията е насочена за пациенти с установен Псориазис, като поредният град в който тя се провежда е гр. Стара Загора. За да се явят пациентите на безплатен преглед, те ще трябва да бъдат с поставена диагноза Псориазис. Лекарят, извършващ безплатните прегледи ще бъде д-р Виолина Тодева специалист по дерматология и венериология. Кабинетът за прегледи се намира в Стара Загора ул. „Георги Кюмюрев“ 14. Прегледите ще се извършват от 1 септември до 30 септември. Линията за записване за прегледи е отворена всеки ден от 10:00 до 17:00ч. на тел. 0876 303 400.

 

Допълнителна информация за д-р Виолина Тодева:

Д-р Виолина Тодева е специалист по кожни и венерически болести. С дерматологични проблеми се занимава от 2006 г. През годините развива професионалните си умения, като посещава множество симпозиуми, семинари, уебинари и практически курсове. Взема участия в кампании, свързани с профилактика и повишаване на информираността на различни кожни заболявания.
Д-р Тодева е и ръководител на екип, който през 2018 г. създава първото в България практично и напълно безплатно онлайн приложение за проверка на симптоми и изследвания. Ежедневно продължава да надгражда своя професионален опит и умения.
Д-р Виолина Тодева проследява състоянието на пациенти с диагноза Псориазис. За нея комуникацията с пациентите и доброто отношение са на първо място.
Също така публикува научни статии в периодични издания на български и чуждестранни издателства и сайтове. Взима активно участие в български и международни научни форуми с доклади и постерни презентации. Д-р Тодева е участвала в два спечелени научни проекти за дерматоалергологични заболявания при различни рискови групи и медицински работници и е стипендиант на Витилиго мастерския клас за България.

https://todeva.com/

Повече за диагнозата Псориазис вижте тук