0876-303-400
*от 10 до 17ч.
За нас « Регионални координатори

ПЛАМЕНА ИЛИЕВА, гр.Бургас ЧЛЕН АПАЗ – Подкрепа по поддръжка на сайт и Фейсбук страница.

Изучава "Стопанско управление" в университет "Проф. д-р Асен златаров" гр.Бургас. Работи като модератор на оферти в онлайн платфотма. В неправителствения сектор е от 2019г.

Защо участвам в организацията: "С моя принос се надявам на по-добра чуваемост на хората с автоимунни заболявания и за подобряването начинът им на живот".

КРЪСТИНКА ТОДОРОВА, гр.Варна ЧЛЕН АПАЗ – Подкрепа в кореспонденция на местно ниво със здравни институции, община, област и подготовка на събития.

Завършила е "Право" в ИУ Варна. Работила е в МВР Варна и във водещ регионален дистрибутор на компютърна и офис техника и касови апарати във Варна. Към момента работи в един от водещите дистрибутори на нарастващата индустрия за IP телефония и наблюдение, безжични връзки и Wi-Fi. В неправителствения сектор е от 2014г.

ИРЕНА МИХАЙЛОВА, гр.Плевен ЧЛЕН АПАЗ - Подкрепа в кореспонденция на местно ниво със здравни институции, община, област, съдействие по национални социални проекти и подготовка на събития.

Завършила е "Социални дейности" във Великотърновски университет през 1997г. от 1999г. работи като социален работник към Дирекция "Социално подпомагане"- гр.Плевен, като от 2016г. до настоящия момент е в отдел "Инвидуална оценка на хора с увреждания и социални услуги". В неправителствения сектор е от 2018г.

Защо участвам в организацията: "Надявам се с моя помощ, чрез съдействие пред институции да се даде повече гласност на проблемите на хората с автоимунни заболявания".